Expand

TOPOPTION

TopOption is nog niet zo bekend in Nederland, maar kan wel uitgroeien tot een gevaarlijke concurrent voor Optie24 en Anyoption.

topoption reviewVoor de lezers die TopOption qua merk nog niet kennen, TopOption is een aanbieder en makelaarsbedrijf voor het kopen van binaire opties. Dit financieel instrument is uiterst geschikt om snel te kunnen handelen en geld te verdienen op kleine koersbewegingen op de markten en beurzen, ongeacht of de prijs omlaag of omhoog gaat. Het is in feite een afgeleide vorm van Contract for Differences (CFD’s).

Markets.com heeft als makelaar hier een gevestigde naam en goede reputatie. TopOption is een dochteronderneming van Markets.com. Markets.com heeft de TopOption als unieke handelsplaform gelanceerd aangezien vele beleggers niet alleen in cfd’s wilde beleggen, maar ook in binaire opties. Als merken hebben ze ook veel bekendheid gekregen als sponsor van Arsenal. Hieronder kun je een demo video zien over TopOption:

———–
Klik hier om TopOption te bezoeken!
topoption review

Wat is er bijzonder aan de binaire optie handelsomgeving van TopOption?

  • TopOption heeft een eigen handelsplatform ontwikkeld voor het handelen in binaire opties voor meer dan 180 activa voorzien van historische diagrammen over de prijsonwikkeling per activa.
  • Je kunt er met zeer kleine bedragen binaire opties kopen. Je kunt al voor 10 euro een call of put optie plaatsen waardoor het mogelijk is om met kleine bedragen veel ervaring op te doen.
  • Bij TopOption kun je roll-overs inzetten bij het handelen van binaire opties. Normaal ligt de vervaltijd vast bij binaire opties. Bij TopOption heb je de mogelijkheid om op elk moment je positie te verkopen. Dit is zeer voordelig in het geval jouw optie in the money is en je direct je winst kunt pakken of out of the money is en je een verlies wilt begrenzen.
  • Wanneer je binaire optie op winst staat kun je ook je inzet vergroten en je winst maximaliseren dankzij de Double Up mogelijkheid. Je kunt met één klik je inzet verdubbelen en daarmee je winst verdubbelen. Je kunt vervolgens meteen via de Sell-Option jouw winstgevende positie verkopen. Dit is geen slechte binaire opties strategie die je kunt uitvoeren in de Pro Option van de handelsomgeving van TopOption.
  • Je beschikt in jouw handelsomgeving over andere vormen waarop je binaire opties kunt kopen zoals One Touch Opties, ProOption, Binary Builder en 60 seconds options. In de Pro Option kun je ook activa met elkaar uitspelen via het handelen in paar opties. Voor meer informatie: Wat zijn paaropties?

Conclusie over TopOption: is TopOption betrouwbaar?

topoption reviewTopOption is een goede binaire optie makelaar. De handelsomgeving zit vol met goede hulpprogramma’s die beleggers in binaire opties kan helpen om een goede binaire opties strategie op te zetten. TopOption is laagdrempelig en bevat vol met andere hulpmiddelen om een beginnende belegger een goede start te geven. TopOption voorziet in Nederlandstalige ondersteuning. TopOption heeft ook een AMF vergunning. Mede hierdoor is TopOption een goede concurrent voor AnyOption en Optie24. Het voordeel van AnyOption is dat je hier kunt spieken bij de beste handelaren. Dit is nog niet mogelijk bij TopOption.

Voor meer informatie:

Waarschuwing: het beleggen in binaire opties kan makkelijk een vorm van online gokken worden wanneer je niet handelt met een duidelijke binaire opties strategie. Voor meer informatie: binaire opties tips.

Is TopOption betrouwbaar?
TopOption Option Broker
Date Published: 11/23/2015
Binary Options Broker TopOption
4 / 5 stars

 

About Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: