Expand

HANDELEN IN BITCOINS

Waarom zou ik handelen in bitcoins?

Handelen in bitcoins is zeer spannend met veel risico’s,  maar gelijktijdig kun je hoge rendementen behalen op zeer korte termijn.

bitcoin trading De koers van bitcoin is zeer wispelturig en reageert zeer snel op positief en negatief nieuws. Het volgt hierin duidelijke trends en is onderhevig aan een eerlijke globale marktwerking. Het is een leuke, spannende manier van online wedden, wanneer je met geld speculeert dat je ook kunt verliezen.

Wat zijn de mogelijkheden?

De makkelijkste manier is om te handelen in bitcoins met behulp van binaire opties. Je zou met binaire opties, een concrete binaire opties strategie kunnen opzetten voor het speculeren op de prijsontwikkeling van Bitcoin binnen een bepaalde tijdsperiode. Je hoeft zelf geen bitcoins te kopen en allerlei rekeningen te openen en te verifiëren. Het is genoeg met een rekening van 1 makelaar in binaire opties. Dit kun je het beste doen bij 24Option.  Het is een van de weinige makelaars waar je op de prijstrends van bitcoin kunt speculeren.

handelen in bitcoins met marketsEen andere en betere mogelijkheid is om te handelen in bitcoins via CFD’s. Het handelen in CFD’s met de handelsomgevingen van Markets.com of eToro bieden social trading features waarbij het mogelijk is om gewoon te spieken bij de beste traders.

Toch, het beste is om een echte bitcoin trading account te openen bij een erkende bitcoinbeurs zoals Bitvavo. Dit is een Nederlandse beurs die een uitstekende handelsomgeving heeft opgezet met o.a. hefboomproducten.

handelen in bitcoins met OKcoin hkEen andere platform die vooral veel gebruikt wordt door Chinese bitcoin handelaars, is OKCoin in Hong Kong. OKCoin is vooral geschikt voor het handelen in bitcoins met grote hefbomen en gebouwd om de meest professionele bitcoin trader blij te maken. Hieronder kun je een screenshot zien van de OKCoin bitcoin handelsplaform.

handelen in bitcoins met OKCoin

Natuurlijk, je kunt bij deze bitcoin trading platforms ook bitcoins kopen. De meeste bitcoin exchanges zijn tevens ingericht om het makkelijk handelen in bitoins mogelijk te maken. Je hoef natuurlijk niet te handelen in bitcoins op korte termijn, je kunt het ook als een lange termijn investering beschouwen. Bitcoin is namelijk niet alleen een digitale asset voor korte termijn speculatie, maar vooral ook een internet technologie met een zonnige toekomst. Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels:

About Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: