Expand

BITCOIN KOERS

De Bitcoin koers is zeer wispelturig en vol met verrassingen. De koers van Bitcoin reageert snel op nieuws en ontwikkelingen relevant voor de globale Bitcoin gemeenschap en economie. In die zin is het speculeren en handelen in bitcoins niet het zelfde als het meespelen met een loterij. Hier is het weer van belang om een onderscheid te maken tussen online wedden en online gokken.

Met andere woorden doordat de Bitcoin koers volledig door de markt wordt bepaald kun je er prachtig mee speculeren en geld verdienen op zowel snelle prijsdalingen en prijsverhogingen. De handel in de Bitcoin is dan ook meer en meer populair aan het worden. Vele Bitcoin exchanges zijn al begonnen met de uitbouw van hun platform met een handelsomgeving. De Nederlandse bitcoinbeurs Bitvavo is hier een uitstekend voorbeeld van. De beurs geeft een zeer voordelige bitcoin koers, je kunt hier goedkoop bitcoins kopen als je via een trading platform met echte virtuele bitcoins wilt handelen.

bitcoin koers speculerenNiettemin, de bitcoin koers is eigenlijk niet relevant voor het verdienen van geld. Alleen de prijstrend is van belang. Zal de Bitcoin koers door de val van Chinese Yuan omhoog schieten of omlaag schieten vandaag? Je kunt dan via derivaten ook heel makkelijk flink geld verdienen aan een vallende of een stijgende Bitcoin koers. De beste instrumenten hiervoor zijn CFD’s en binaire opties. Bij 24Option kun je uitstekend speculeren met de koers van Bitcoin via binaire opties met een slimme binaire optie strategie! Bij Markets.com kun je uitstekend speculeren met CFD’s op de Bitcoin koers. Aan beide derivaat varianten kleven voordelen en nadelen. Voor meer informatie:

 

Gerelateerde artikels:

 

About Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: