LOTTO SYSTEMS

1. Wat zijn lotto systems?

hoe kun je de loterij winnen?De engelse term Lotto systems of wel loterij systemen is een algemene naam voor een dienst die op basis van een systematische manier van aanpak, beproefde wiskundige formules en kansberekeningen mogelijke winnende nummers kan aangeven voor de meeste loterijen in de wereld. Goede systemen zijn zeldzaam en worden meestal door wiskundigen (die een passie hebben voor kansberekening en loterijen) gebouwd. Door gebruik te maken van een beproefd loterij systeem van een erkende professionele speler met wiskundige affiniteit wordt het veel waarschijnlijker dat je kans maakt op een prijs, dan dat je zonder systeem speelt. De winkansen van loterijen zijn minimaal en het is echt een vorm van puur online gokken. Dankzij goede systemen zou je kunnen stellen dat het een vorm wordt van online wedden. Iedereen die daadwerkelijk zijn winstkans wil vergroten, heeft er voordeel bij om kennis te nemen van een lotto system. Helaas, er zijn vele nep systemen.

2.Wat zijn de beste lotto systems?

1. Winslips lotto systeem

lotto system winslipsAangezien er vele nep systemen zijn, hebben we veel onderzoek gedaan om de beste loterij systemen te vinden. De Amerikaanse systemen zijn nogal stroperig en plakkerig in termen van presentatie, maar daar moet je maar even mee omgaan. De meest nuchtere en het beste systeem voor lotto spelers van de Benelux is het  Winslips Lotto systeem van Stefan van de Velde. Deze staat bij ons op nummer 1 vanwege transparantie, eerlijkheid, wiskundige affiniteit en loterij deskundigheid.

Aanbevolen!

Lees hier meer over Winslips 

 

2. Ken Silver – Silver Lotto System

Lotto System SilverDe Silver Lotto systeem is een van de meest bekende en populairste programma’s in de V.S. De Silver Lotto System werkt voor alle lotto spelletjes in alle landen. De Silver Lotto System werkt niet met 90 nummer spelletjes. Silver Lotto System werkt voor alle lotto’s van 5 tot 7 balletjes tot 69 nummers. Het systeem is makkelijk om te gebruiken en op te zetten op basis van instructies die in de handleiding netjes staan uitgelegd. De Silver Lotto systeem heeft vele testimonials van gebruikers die prijzen hebben gewonnen dankzij dit systeem. Lees hier meer over de Silver Lotto System.

Hoeveel geld moet ik elke week besteden aan lotto kaartjes? Met het Silver Lotto Systeem kun je veel rendement behalen met alleen relatief kleine bedragen van 10 Euro per week. Toch, wanneer je op zoek bent naar de hoge winsten zul je meer in de wekelijkse of maandelijkse pot moeten gooien.

3. Lottery  Software

Er is ook software ontwikkeld voor het kunnen berekenen van loterij uitslagen van de lotto: Lottery Cash Software en de Lottery Crusher

4. De Formula 1 Lottery System

Dit systeem is gebaseerd op 27 jaar ervaring in de lotto branche en de methodiek van Glenn Hooke. Zeer mooi opgezet en makkelijk in gebruik. Het systeem bevat vele lovende testimonials van gebruikers.  Zie hier een video demonstratie over hoe de Formula 1 Lottery System eruit ziet en werkt.

Formula 1 Lottery System

Lees hier meer over dit mooie lotto systeem

 

5. De Lotto Black Book

lotto black book systemDe Lotto Black Book is geschreven door Larry Blair, een wiskunde professor die voor een periode van 8 jaar de werking van loterijen bestudeerde. Hij ontwikkelde een systeem op basis van algoritmes voor het bewerken van nummer combinatie patronen die de waarschijnlijk vergroten om winnende nummers te selecteren. Hij heeft zelf met zijn systeem al drie keer meer dan een miljoen Dollars gewonnen en is nu multi-miljoenair. Vele anderen hebben zijn systeem al gebruikt en daarmee veel geld gewonnen op de loterij. Het is niet bekend of zijn klanten ook al een miljoen hebben gewonnen met de lotto. Het is namelijk zo dat het moeilijk te voorzien is of een winnende nummer daadwerkelijk een hoge prijs of de Jackpot in de wacht sleept. Lees hier meer over de Lotto Black Book . Lotto Black Book.

 


Dit was een overzicht van een aantal bekende namen op het gebied van lottery systems. Heb jij ervaring met een van deze of een ander goed lotto systeem? Laat het ons dan weten! Plaats je opmerking hieronder of op zonde Goolge+ Post over lotto systems: Lotto Systems Google+ Post. Gerelateerde post:

De beste lotto systems om de loterij mee te kunnen winnen!
5 based on 100 reviews