Expand

WINSLIPS


lotto system winslipsWinslips is een eerlijk, eenvoudig, maar krachtig online lotto systeem zonder veel bombarie en andere claims. Het is ontwikkeld door Stefan van de Velde een professionele lotterij speler  en schrijver die sinds zijn jonge jaren een totale passie heeft voor wiskundige kansberekening voor loterijen. Hij is nog steeds de huidige wereldtitel houder voor C 49,6,2,6. Winslips is gebaseerd op twee verschillende systemen die Stefan heeft omgebouwd tot een gebruiksvriendelijk systeem. Met dit systeem zul je snel ondervinden dat een loterij niet om geluk gaat, maar om een kansberekening strategie die je methodisch moet toepassen. Winslips is een uitstekende keuze die makkelijk voor je maakt om winnende nummers te kunnen selecteren. Lees hier meer over dit lotto systeem op de website van Stefan: Winslips Lotto System.

Stefan heeft trouwens een uitstekende handleiding geschreven over de manier van denken c.q. logica die je moet toepassen bij het spelen van een loterij. We raden je aan om deze handleiding te lezen aangezien je daardoor goed begrijpt wat de gedachten gang is bij het bepalen van een winnende lotto strategie.

Lees hier meer over het boek:  Change Lottery Rules!

Kijk, het is allemaal niet zo flashy en verkoperig maar Stefan’s handleiding Change Lottery Rules! en zijn systeem Winslips zijn beproefde gereedschappen van een echte lotto wiskundige, fanaat en recordhouder. Daarnaast heeft hij een uitstekende kennis van ook alle Europese en dus ook Nederlandse loterijen. We kunnen daadwerkelijk met zekerheid zeggen dat met deze gereedschappen je meer kans maakt om een loterij te winnen. De Amerikaanse systemen zijn allemaal wat meer stroperig, we hebben de meest bekende die ook van toepassing zijn voor de Europese loterijen hier op een rijtje gezet: Lotto Systems

winslips

  • Referentie dat Stefan daadwerkelijk iemand van formaat is: Lotto Forums
Review over Winslips een uitstekende lotto systeem om je winstkansen mee te vergroten!
Date Published: 02/05/2013
5 / 5 stars