COPYOP – SOCIAL TRADING

Copyop is een merknaam van een populair social trading network voor binaire opties. De naam is een afkorting van Copy Options. 

copyop betrouwbaarKijk, het handelen in binaire opties is zeer eenvoudig, maar met Copyop wordt het nog gemakkelijker. Je hoeft namelijk als beginner geen eigen binaire opties strategie op te stellen. Kopieer eenvoudig succesvolle beleggers en verdien geld! Handel als een professional en verdien geld op basis van de beleggingen van succesvolle beurshandelaren. Ja echt, het is zo eenvoudig:

 1. KIJK
  Volg de beste beurshandelaren bij Copyop en ontvang meldingen met hun exacte beleggingen
 2. KOPIEER
  Kopieer beleggingen van de meest succesvolle handelaren in binaire opties ter wereld die lid zijn van het netwerk
 3. HANDEL
  Handel als een professional en verdien geld op basis van de beleggingen van succesvolle beurshandelaren
 • HERHAAL
  Blijf op zoek naar de beste handelaren, bekijk wat ze doen. Heb je betere handelaren gevonden? Dan kun je hen ook kopiëren!

Hieronder kun je een introductie video zien over hoe Copyop werkt:

Bekijk het eens voor jezelf – wordt gratis lid van het Copyop social trading netwerk!

copyop recensie

Veel voorkomende vragen over CopyOp:

 • Waarom laten succesvolle beleggers zich kopiëren?

copyop veiligHandelaren die gekopieerd worden door anderen, worden beloond met Copyop Coins. Voor elke belegging die iemand anders overneemt ontvangt de handelaar 2 coins ongeacht winst of verlies. Als de handelaar 60 coins heeft gespaard is het mogelijk deze in te wisselen voor echt geld. Vandaar, succesvolle handelaren verdienen niet alleen aan de trades, maar ook aan het aantal volgers. Dit maakt het ook interessant om meer te leren over binaire opties en zelf geld te verdienen met jouw volgers. In ieder geval, je hoeft geen professional te zijn om geld te verdienen, kopieer het gewoon bij Copyop !

 • Is Copyop betrouwbaar?

anyoption & copyopCopyop is een merknaam en innovatie van AnyOption. AnyOption is de meest gevestigde naam op het gebied van binary options trading. Het is een klassieke broker met een AFM-vergunning. Dit maakt CopyOp zeer betrouwbaar en ook een ideale springplank om later ook de meer uitgebreide trading platform van Anyoption te gebruiken. Als beginner zou ik eerst bij CopyOp rondneuzen en vervolgens als je wat ervaring op hebt gedaan kun je ook bij Anyoption gaan handelen. Anyoption is ook geschikt voor beginners die graag ook zelf aan de slag gaan en over meerdere mogelijkheden willen beschikken. Anyoption is één van de meest populaire brokers waar je heel veel succesvolle handelaren kunt vinden en ook kunt kopiëren. Voor meer informatie: Anyoption Review.

 • Voor wie is Copyop het meest geschikt?

copyop recensieCopyop is het meest geschikt voor beginners om alles te leren over binaire opties. Persoonlijk, zou ik er naar streven om meer te leren over hoe jezelf ook kunt ontwikkelen als handelaar. Vervolgens zou ik het CopyOp platform samen met mijn Anyoption rekening gebruiken om zo het meeste en het beste uit beide platforms te halen. In die zin is Copyop zeker ook interessant voor de ervaren handelaar. Niettemin, Copyop is het meest geschikt voor de beginner die echt niks weet over optiehandel en binaire opties, maar toch al meteen geld wilt verdienen op basis van wat de beste handelaren doen.

Bekijk het eens voor jezelf – wordt gratis lid van het Copyop social trading netwerk!

copyop review

Gerelateerde artikels:

Bronnen: