BINAIRE OPTIES STRATEGIE

Wat is een goede binaire opties strategie?

binaire opties strategieIk heb dit artikel over een binaires optie strategie geschreven voor beginners. Binaire opties zijn zeer makkelijke weddenschappen die je kunt plaatsen op prijsbewegingen van alle mogelijke activa zoals aandelen, munteenheden, indices en grondstoffen. Je kunt er snel geld mee winnen, maar ook verliezen. Wanneer je zonder een strategie handelt in binaire opties, lijkt het meer op een vorm van gokken of het meespelen met een loterij. De winkansen om een loterij te winnen zijn super klein, dit is niet en moet niet het geval zijn wanneer je belegt in binaire opties.

Met een goede binaire opties strategie kun je stap voor stap meer ervaring opbouwen en geld verdienen op de beurs dankzij deze binaire opties als financieel instrument. Binaire opties zijn toegankelijk voor iedereen en zijn een gemakkelijke manier om goed geld te verdienen op de beurs met aandelen, valuta schommelingen, indices en grondstoffen. Voor meer informatie: Waarom zou ik in binaire opties handelen?

binaire opties strategieënNogmaals, je kunt natuurlijk ook geld verliezen. Je neemt risico’s wanneer je handelt op de beurs met financiële instrumenten. Het voordeel van binaire opties is dat je deze zeer beperkt kunt houden en zeer kleinschalig kunt beginnen te handelen met binaire opties. Je hoeft er niet meteen met grote bedragen te handelen en je kunt bij  24 Option gewoon de beleggingen van de beste handelaren kopiëren. Daarom heb ik deze binaire opties strategie geformuleerd voor de beginnende handelaar om de risico’s te minimaliseren en er voor te zorgen dat je met beleid handelt:

  1. BEGIN MET EEN SOCIAL TRADING PLATFORM! Wanneer je nog geen kennis hebt en eerst wilt kijken, maar toch geld wilt verdienen met binaire opties, dan kun je beginnen met een lidmaatschap bij  24 Option. Dit is een sociaal netwerk voor het handelen in binaire opties. Kopieer eenvoudig succesvolle beleggers en verdien geld! Handel als een professional en verdien geld op basis van de beleggingen van succesvolle beurshandelaren.
  2. BEGIN MET KLEINE BEDRAGEN! Bij goede binaire opties brokers met aandacht voor de beginner is het mogelijk om met zeer kleine bedragen te beginnen. Bij 24 Option kun je al bij een storting van 50 euro een volwaardige handelsrekening openen. Bovendien is het mogelijk om bij  24Option al binaire opties te kopen voor een bedrag van 5 euro! Dit is uniek, geen enkele broker biedt deze mogelijkheden aan. Alleen AnyOption kan zich meten met  24Option als het gaat om met kleine bedragen te beginnen. Door met kleine bedragen te beginnen bouw je veel ervaring op en beperk je de verliezen tot minimaal 5 euro. Het is een uitstekende binaire optie makelaar die het mogelijk maakt om met kleine bedragen te handelen in binaire opties.
  3. COMBINEER DE KRACHT VAN TWEE OF MEERDERE HANDELSREKENINGEN. Het is ook aan te bevelen om de handelsomgevingen van meerde goede binaire opties brokers te evalueren. Wanneer je echt wilt handelen met binaire opties moet je het beste van twee werelden combineren.
  4. VERGEET NIET TE OEFENEN MET EEN OEFENACCOUNT. De beste brokers bieden een gratis oefenaccount aan. Voor Nederlanders is dit Optie24. Optie24 biedt elke handelaar zonder enige poespas een oefenaccount aan. 24 Option geeft ook deze mogelijkheid nadat je jouw handelsrekening hebt geactiveerd. Hiermee kun je zonder risico’s handelen in binaire opties en eens testen of het iets voor je is en hoe je het beste voor jezelf een eigen binaire opties strategie kunt opstellen. Het is aan te bevelen dat je wisselt van je oefenaccount naar je echte handelsrekening om daar met 5 euro orders te beginnen. Wanneer je met echt geld, je eigen geld inzet, merk je meteen dat het anders aanvoelt. Het is belangrijk dat je eigen persoonlijke reacties leert kennen wanneer je handelt in binaire opties. Een oefenaccount maakt het mogelijk om jezelf eerst bekend te maken met de handelsrekening en mogelijkheden, maar het is in de praktijk dat je het moet leren met echt geld…. maar dan wel in kleine bedragen!
  5. MAAK GEBRUIK VAN DE GEBUNDELDE KENNIS. De beste binaire opties brokers waaronder 24 Option hebben een uitstekend educatie programma opgesteld om zodat je alles kunt leren over hoe je moet handelen in binaire opties. Het is van belang dat je alles leert over het onderwerp en je handelsrekening. Het is makkelijker dan je denkt en wordt vaak met behulp van video’s allemaal goed uitgelegd. Op deze manier kunnen we dan ook niet zeggen dat binaire opties te maken hebben met gokken. Deze bewering berust op een misverstand. Bij gokken is alleen de statistische kansverdeling van belang, terwijl bij het handelen op de beurs een goede visie weer een voorwaarde is om rendement te realiseren. Eenvoudig gezegd: je kunt beter geen order plaatsen, als daar geen achterliggende strategie achter zit. Op basis de verworven kennis kun je ook verschillende binaire opties strategieën hanteren. Er zijn twee strategieën die door de meeste handelaren worden gebruikt: handelen op nieuws en handelen op trend. Deze twee strategieën leggen ik nu uitgebreider uit:
  6. CONCRETE BINARIE OPTIES STRATEGIE: TREND TRADING. Trend trading is een populaire strategie en is eenvoudig toe te passen. Iedere belegger kan met behulp van een grafiek eenvoudig zien of er een trend is, en zo ja, welke kant deze opgaat. (Is er geen duidelijke trend, dan is er per definitie sprake van ranging). Het handelen naar aanleiding van een trend ligt aan de basis van veruit de meeste binaire opties strategieën. De trend trading strategie voor een handelaar is eenvoudig: zorg dat je er bij bent als de trend net begonnen is. De openingsgedachte voor de trend handelaar is dat de prijs blijft bewegen in de richting waarin hij op dat moment beweegt; er zou immers sprake zijn van een trend. Keert de prijs terug naar waar hij was, dat is er blijkbaar nog geen sprake van een trend. Het leren herkennen van trends met behulp van het educatie programma 24 Option ligt aan de basis om met succes geld te verdienen met trends. 24 Option heeft een gehele pagina gewijd aan hoe je geld kunt verdienen met het herkennen van trends.
  • Bij  24 Option kun je ook concreet zien hoe andere handelaren de trend trading strategie toepassen. Je kunt je eigen verworven kennis vervolgens eerst toepassen en testen in jouw oefenaccount en met het plaatsen van kleine orders in jouw Optie24 handelsrekening. Lees, kijk, leer en test voorzichtig je strategie met behulp van deze twee handelsrekeningen en de gebundelde kennis waarover je in feite beschikt. Uiteraard zijn er nog vele andere binaire opties strategieën,  beide brokers zullen hier dieper op ingaan met veel handige video’s over de gebruikelijke strategieën!

Ik hoop dat deze informatie heeft geholpen. Wees voorzichtig, handel met verstand in kleine bedragen met een duidelijke binaire opties strategie op twee uitstekende handelsrekeningen. Combineer de kracht van beide kenniscentra, de relatieve voordelen die elkaar complimenteren en maak gebruik van de kennis van je mede-beleggers! Ten slotte, oefen, test en bouw je eigen evaring op met kleine bedragen, zodat je de verliezen minimaal houd en je winsten maximaal kan opbouwen. Veel succes toegewenst!

Voor meer informatie: