ANYOPTION REVIEW

Is AnyOption betrouwbaar? Wat zijn de ervaringen? Een recensie:

Sinds 2008 is AnyOption een van de pioneers geweest bij de ontwikkeling van binaire opties als een handelsinstrument. Nog steeds is AnyOption zeer innovatief en beschikt de handelsomgeving van AnyOption over meer dan 100+ verschillende activa.

anyoption reviewVoor de twijfelende beginner heeft Anyoption een apart social trading netwerk ontwikkeld: CopyOp. Je kopieert eenvoudig de succesvolle beleggers en je verdient geld zonder ervaring! Dus, ben je een beginner en twijfelt veel, dan kun je het beste Anyoption combineren met CopyOp. Niettemin, het is heel makkelijk om in de handelsomgeving van Anyoption zelf te speculeren op een daling of stijging van de prijs van jouw gekozen activum. Je beschikt over verschillende inzetvormen en je kunt hier voor 25 euro kun je al beleggen in binaire opties …. en, ja hoor, gewoon spieken bij de beste traders. Persoonlijk, zou ik de kracht van Anyoption met die van het Copyop social trading platform combineren. Kijken, leren, vergelijken en orders van de beste traders in Anyoption gewoon dan even kopieëren. Zo maak je geld zonder dat jezelf over de ervaring beschikt!

open hier een gratis anyoption handelsrekening

Word lid bij Anyoption, open een gratis rekening en ontvang een welkomstbonus!

anyoption review

anyoption betrouwbaarZeker, zeer bijzonder is het feit dat je ook op komende IPO’s kunt inzetten en gebruik kunt maken van de kennis van de beste traders. AnyOption is één van de eerste makelaars om social trading te includeren in de handelsomgeving. Dit maakt het mogelijk om de beleggingen van de beste handelaren te volgen en over te nemen. Voor de beginnende en onzekere handelaar is dit zeer handig. Dit maakt het mogelijk om live te leren handelen met binaire opties en de kans op winst aanzienlijk te vergroten. Bovendien, mocht je een verlies lijden, dan krijg je maximaal 25 % teruggestort van jouw inzet. Nogmaals, dit is uniek en zeer klantvriendelijk. Dit maakt AnyOption dan ook uiterst geschikt voor beginners. Hieronder kun je een video bekijken over Anyoption:

<
anyoption rekening openen
AnyOption investeert in functionaliteit die het traditioneel handelen in binaire opties verbetert waardoor risico-management beheer voor de handelaar wordt versterkt. Hierdoor kunnen grote verliezen beter worden vermeden en winsten makkelijker worden behaald. Een concreet bewijs is de toevoeging van OPTION+ in de handelsomgeving van AnyOption. OPTION+ maakt het mogelijk om de looptijd uit te rekken of voortijdig af te sluiten om een winst te garanderen of een mogelijk groter verlies te vermijden. Anyoption introduceert ook andere handelsvormen om beleggingen te plaatsen. De nieuwste trading vorm heet Bubbles. Hieronder kun je een introductie zien over hoe je met de Bubbles trading vorm kunt handelen met binaire opties:

open hier een gratis anyoption handelsrekening

Word hier lid bij Anyoption, open een gratis rekening en ontvang een welkomstbonus!

anyoption review

 

AnyOption Review – Dit klint mooi, maar is er bewijs dat AnyOption betrouwbaar is?

anyoption afm vergunningAlle informatie is transparant. Anyoption™ is de merknaam van Ouroboros Derivatives Trading Ltd, een geregistreerd investeringsbedrijf in Cyprus, dat wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) onder licentienummer 187/12. Bovendien is Anyoption geregistreerd bij de Nederlandse Autoriteit op Financiële Markten (AFM). Het verkrijgen van een vergunning bij het AFM is zeer moeilijk vooral als het gaat om het aanbieden van binaire opties. AnyOption heeft als een van de weinige aanbieders van binaire opties een AFM vergunning verkregen. Dit komt doordat AnyOption een lange geschiedenis heeft. Het is één van de eerste aanbieders die constant heeft gewerkt aan de ontwikkeling van één uitstekende handelsomgeving waar risico’s kunnen worden beheerst en verliezen gedeeltelijk kunnen worden gecompenseerd!

Het feit dat AnyOption een vergunning heeft en onder toezicht staat, betekent concreet dat alle functies van de handelsomgeving en het functioneren zelf van Anyoption zijn onderworpen aan de goedkeuring, het toezicht en de continue controle van de regulators, wat volledige naleving verzekert van alle relevante wetten, wetgeving en de richtlijn betreffende markten voor financiële instrumenten (MiFID), met name met betrekking tot bescherming van beleggers. Anyoption™ garandeert de hoogste normen van financiële stabiliteit en volledige naleving met betrekking tot de veiligheid van de middelen van klanten en opereert in volledige doorzichtigheid onder het strenge toezicht van de nationale en Europese regulator, Europese Autoriteit voor effecten en markten (EAEM). Ten slotte, anyoption™ is een lid van het Investors Compensation Fund (ICF). Het lidmaatschap van ICF garandeert dat alle investeerders worden gecompenseerd in geval van wanbeheer van de middelen van de klanten.

Conclusie over de betrouwbaarheid en kwaliteit van AnyOption:

anyoption ervaringenAnyOption is definitief betrouwbaar, volledig in het nederlands en uitermate geschikt voor de beginner. De handelsomgeving is super goed opgezet en maakt het voor iedereen mogelijk om makkelijk te kunnen handelen in binaire opties. Extra ingebouwde gereedschappen zoals Option+, live trading, het inzien van handelstrends en marktsentimenten maken het mogelijk om risico’s beter te beheersen, een eigen strategie te ontwikkelen en winst te boeken.

anyoption recensie 2016Op dit moment kun je een welkomstbonus ontvangen over je de eerste storting op jouw AnyOption handelsrekening. Het aanmaken van een handelsrekening bij Anyoption is gratis en je ontvangt een 100 % bonus over de eerste storting op jouw rekening. Voor meer informatie: AnyOption Welkomstbonus!

 

Biedt Anyoption training en hulp aan bij het handelen in binaire opties?

Natuurlijk, bij Anyoption kun je alles leren over binaire opties en hoe je een eigen binaire opties strategie kunt opstellen. De handelsomgeving heeft een ingebouwde academy. Hier kun je alles leren over binaire opties. Ze komen ook vaak uit met verschillende video’s. Hieronder kun je zien hoe je bij Anyoptions een trend trading strategie kunt toepassen:

In deze video kun je zien hoe je bij Anyoption een range trading strategie kunt toepassen:

Anyoption maakt ook vaak video’s met korte markt analyses en nieuwsberichten met informatie die je kunt gebruiken voor het aanpassen of bepalen van je strategie.

copyop en anyoption combinerenNatuurlijk, je kunt op eigen gemak deze kennis eigen maken, maar je kunt het ook gewoon links laten liggen. Je kunt, zoals eerder aangegeven, de kracht van Anyoption en Copyop combineren en alleen op basis van wat de beste handelaren doen inzetten en geld verdienen. Dit maakt Anyoption zeer bijzonder en flexibel. Ik wil mijn lezers wel aanraden bij het toepassen van deze strategie om de beginselen van binary options trading te leren en het materiaal van de Anyoption Academy door te nemen.

Zijn er klachten over AnyOption?

Ik heb gekeken naar de klachten over AnyOption en heb het volgende opgemerkt. De klachten zijn allemaal gerelateerd aan klanten die verliezen hebben geleden. Dat is niet vreemd, maar in feite is AnyOption uniek als het gaat om het lijden van verliezen. AnyOption is de enigste binaire optiemakelaar die een gedeelte van het investeringsbedrijf terugstort! In het geval dat de optie out of the money expireert, wordt er automatisch 5-25% van het originele investeringsbedrag op de handelsrekening gestort. Wanneer je bijvoorbeeld €1.000 hebt geïnvesteerd in een calloptie op Nasdaq, en het niveau lager was op het moment van expiratie dan wanneer je de investering maakte, zul je toch automatisch een restitutie ontvangen van €150. Bij andere binaire optie makelaren verlies je alles! Dus, je zou eigenlijk blij moeten zijn dat je wat geld terugkrijgt. Het is belangrijk om te beseffen dat binaire opties uiterst hoge rendementen geven tot vaak over meer dan 80 %! Waar is het mogelijk om op korte termijn zulke rendementen en winsten te boeken? Nergens! Wat krijg je op de bank voor een spaarrente? Dit betekent van de andere kans dat je ook hoge risico’s neemt om het geld te verliezen. Binaire opties worden vaak alles of niets opties genoemd en het is belangrijk om het concept binaire opties goed te begrijpen voordat je begint te handelen met jouw geld. Speculeer dan ook alleen met geld dat je kunt verliezen! Voor meer informatie:

Wat is het nadeel van de dienstverlening van AnyOption?

AnyOption heeft geen oefenaccount. Als dit een probleem voor je is, kun je beter eerst gebruik maken van CopyOp. Een ander minpunt is dat het je geld zal kosten wanneer je meer dan 1 keer per maand geld van jouw handelsrekening terugstort naar je bankrekening. Daarnaast kan het vaak een week duren voordat je het geld ontvangt op je eigen bank. Optie 24 heeft deze nadelen niet.

Met welke makelaar kan ik AnyOption vergelijken – is er een goed alternatief?

optie24 vs AnyoptionAnyOption is gewoon een van de beste makelaars voor binaire opties. Er zijn bijna geen echte alternatieven, maar de beste makelaar voor onervaren Nederlanderse beleggers is CopyOp en Optie 24. Ik raad mijn lezers aan om AnyOption te vergelijken met CopyOp en Optie24. Beide aanbieders van binaire opties bieden een uitstekende dienst aan. Het is ook mogelijk om bij beide aanbieders een gratis rekening te openen en voor jezelf te ontdekken welke handelsomgeving het beste past bij jouw wensen en voorkeuren. Voor meer informatie: Optie24 Review.

geld winnen met anyoption

Gerelateerde artikels:

Bronnen:

Waarom zou ik kiezen voor AnyOption voor het handelen in binaire opties? Is er een betere broker?
AnyOption Binary Options Broker
Date Published: 05/19/2015
AnyOption
5 / 5 stars