GOKKEN MET BINARY OPTIONS?

Een vele betere en snellere manier om veel geld te verdienen dan met een loterij of de lotto is met de handel in binary options. Deze term klinkt moeilijk, maar is makkelijk. Binary Options is gewoon engels voor binaire opties. Ze staan ook bekend onder de termen ‘digitale opties’ of ‘alles of niets’ opties. Er zijn verschillende soorten binaire opties. waaronder de binary paaropties. Het zijn allemaal makkelijke vormen van beleggen, maar het kan niet meer eenvoudiger dan met de klassieke binary options. Deze worden ook wel genoemd de Higher/lower Binary Options. Deze klassieke binaire opties kun je het beste kopen bij klassieke binaire optie makelaars, zoals  24 Option en Optie24.

Wat zijn de Higher/Lower Binary Options?

binary optionsDe naam zegt alles, het zijn binaire opties waarbij je moet voorspellen of de koers van een asset (b.v. Goud of het aandeel Apple) na afloop van een bepaalde tijd hoger of lager is dan de huidige koers. Het maakt niet uit wat de prijs van de asset in de tussentijd doet. Als de koers op het moment van expiratie tenminste één hoger is (in het geval van een call optie) is dan op het moment van aankoop, dan krijg je een vette premie op de optie als winst uitgekeerd. Je kunt ook zeggen dat je verwacht dat de prijs zal dalen binnen een bepaalde tijd. In dat geval plaats je een put optie. Je krijgt dan een premie uitgekeerd als de prijs daalt na de vastgestelde looptijd. Deze tijd kun je zelf bepalen en kan verschillen tussen 60 secondend tot een maand! Je hebt zelf alles in handen en is zo gemakkelijk als kunnen antwoorden op een vraag als: denk ik dat de prijs van goud deze week gaat stijgen of dalen? Denk je dat de prijs gaat dalen dan plaats je een call optie voor een x bedrag, b.v. 100 Euro voor een periode van 7 dagen. Daarvoor krijg jij bepaalde premie van b.v. 70 %. Na 7 dagen wordt er gekeken of de prijs gedaald of gestegen is. Is die gestegen, dan krijg je 170 euro uitgekeerd.

Hoe werkt het met handelen met binaire paaropties?

binary optionsHet kopen en verkopen van binaire paaropties is ook eenvoudig. Het is zeg maar een race tussen twee opties b.v. aandelen en jij moet aangeven welk aandeel wint binnen een bepaalde tijd. Als jouw aandeel wint, verdien je een x % aan rendement. BDSwiss geeft vaak over 80 % aan rendement. De winkansen zijn aanzienlijk groter dan een reguliere online casino of loterij wanneer je slim speelt met binary options. Hier zie je een korte video prestentatie van BDSwiss hoe je makkelijk met binaire opties geld kunt verdienen. In dit voorbeeld wordt er een paartje gemaakt van twee valuta’s: AUD versus USD. Welke zal meer stijgen dan de ander binnen 15 minuten? Als jij de juiste kiest dan win je flink geld!


Lees hier meer over het kopen van binary options met BDSwiss!
binary options trading
BDSwiss geeft je veel advies en heeft een eigen educatiecenter voor haar leden om met een duidelijke binary option trading strategy te spelen. Het is een zeer goede trading platform. Ben je nog aan het twijfelen over hoe het precies in zijn werking gaat….

Goed, ik zal het je kort even uitleggen hoe het precies werkt met die binary options:

1. Het gaat er om dat je twee opties kiest. Dit kan zijn van alles zijn. De meeste mensen kiezen voor aandelen. Je kiest dan bijvoorbeeld het aandeel Philips en  het aandeel Siemens. Dit is dan jouw paar.

2. Vervolgens bepaal je welk aandeel in het komende uur of gedurende de dag het meeste in waarde zal stijgen ten opzichte van de ander. In dit voorbeeld geef je aan dat Siemens het komende uur meer in waarde zal stijgen dan Philips.

3. Je geeft aan hoeveel je inzet. Bijvoorbeeld 100 Euro. Vervolgens wordt er ook bepaald hoeveel rendement of winst zult krijgen wanneer het aandeel Siemens wint. Dit is per aandelen combinatie en binary options makelaar verschillend. Banc de Swiss geeft vaak een zeer hoog rendement van over de 80 %. In dit voorbeeld zeggen we dat Banc de Swiss jouw 180 Euro betaald wanneer jouw aandeel wint.

4. Na een uur blijkt jouw aandeel te winnen en je verdient 180 Euro!!

Ja, zo gemakkelijk is het. Je kunt het doen voor aandelen, maar ook alle mogelijke andere assets en activa, zoals met de prijzen van bepaalde grondstoffen of bepaalde valuta. Met BDSwiss kun je maar liefts met 170 verschillende activa handelen met binary options.

Is het handelen met Binary options een vorm van gokken?

Ja, als je niet weet wat je doet zeker, dan heb je te maken met een leuke vorm van online gokken! Maar als je een duidelijke strategie hebt, dan vergroot je enorm je kansen om zeer veel geld te verdienen. Het vereist wel dat je nieuwe dingen leert en ook ervaring opdoet met het handelen met binaire opties. Het opstellen van een goede handelsstrategie is dan ook van belang. Gelukkig zijn er ook systemen die je helpen wanneer het een goed moment is om een call of een put optie te plaatsen voor een bepaalde asset. Het handelen in binaire opties heeft meer te maken met online wedden en niet met online gokken.  Voor meer informatie: Binary Options Strategy!

Aanbevolen om te lezen:

 

 

  • Wat is jouw mening over Binary Options?

Deel jouw mening op onze Google+ Post: handelen met Binary Options!

  • Wat zijn opties?

Uitleg over handelen in opties.

Uitleg over hoe je online geld winnen kunt.