Expand

Over de doelstelling van deze site

We moeten ons geen illusies maken. Het is gewoon erg waarschijnlijk dat je een loterij niet wint. De winskansen zijn zo opgezet dat het gewoon bijna alle ingevulde nummers verliezen. Welke loterij nummers kunnen dan wel winnen? Is het mogelijk om dit door kansberekening en een gedegen kennis van loterijen te achterhalen? Een loterij is ten slotte door specialisten in kansberekening opgezet. Is er een gouden formule? Kijk, het is vanuit deze vraagstelling dat deze website is opgezet geworden. Hoe kunnen we onze kansen vergroten om de loterij te winnen wanneer we weten dat bijna iedereen altijd, iedere keer maar weer verliest?

Doelstelling website Winning the lottery Wil je met een loterij spelen voor de fun? Omdat je voelt dat het een geluksdag is? In dat geval moet je kijken welke liefdadigheid je wilt steunen met het kopen van een lot. Je moet je keuze dan laten afhangen van welke goede doelen een loterij steunt. Je geld zal dan met hoogste waarschijnlijkheid iedere keer daar weer terechtkomen. Wil je spelen om te winnen? Wil je echt een kans maken om de loterij te winnen? Dan moeten we zoeken naar een systematiek die dit mogelijk maakt. Een systematiek die probeert de winstkansen in ons voordeel te sturen. We moeten dan onze onwaarschijnlijke winstkans waarschijnlijker maken! De doelstelling van LoterijWinnen.org is om deze grenzen te verkennen en onderzoek te doen naar beproefde methodes die daarvoor zijn ontwikkeld. Werken ze, hoe werken ze? Is het mogelijk om zonder geluk, met verstand een loterij te winnen?

Er zijn mensen die beweren van wel, er zijn mensen die een loterij al meerdere malen hebben gewonnen dankzij een beproefd systeem. Wil jij meer weten over deze systemen? Lees dan dit overzicht over bekende lotto systems: overzicht beste lotto systems. We proberen ons best om alleen de best bekende, goed werkende systemen te vinden en hier te bespreken. We kunnen natuurlijk niets over deze systemen garanderen. Het is onmogelijk om te voorspellen dat je een loterij winnen kunt, het is wel mogelijk om jouw eigen kansen groter te maken om een loterij te winnen. Het is mogelijk om de hoge onwaarschijnlijkheid dat we winnen, minder onwaarschijnlijk te maken en daardoor onze odds te verbeteren. Dan is het waard om echt een gokje te wagen om de grenzen van je eigen geluk en de loterij kansberekening methodiek op te schuiven naar jouw eigen voordeel. Het is de doelstelling van deze website om daar meer inzicht over te geven en te verwijzen naar goede bronnen daarover zoals Lotto Forums.