Expand

winkans Staatsloterij

Winkans Staatsloterij – hoeveel kans maak ik om de Staatsloterij te winnen?

De winkans van de staatsloterij is afhankelijk van de prijs die je wilt winnen met een staatslot. De winkans op de Jackpot is bijvoorbeeld 1 op 20 miljoen, maar op een miniprijsje maak je veel kans bij de Staatsloterij (1 op 2). De Staatsloterij winkans op een willekeurige prijs is over algemeen het grootst bij de Staatsloterij in vergelijking met andere loterijen doordat ze ook kleine bedragen uitkeren op eindnummers. Als je bijvoorbeeld alleen het eindcijfer correct hebt, maak je kans op prijzen tussen de €5 en €15.  Voor een vergelijking: winkansen loterijen.

Hoeveel mensen hebben er al gewonnen met  de staatsloterij?

winkans staatsloterijOver het jaar 201 is bekend gemaakt dat er elf prijzen van één miljoen of meer uitgereikt zijn, waarbij er in één geval sprake was van een groep van tien winnaars. Als de prijzen van 10.000 euro en meer worden meegeteld gaat het elk jaar om vele tientallen, zo niet honderden, mensen die behoorlijk veel geld hebben gewonnen met de Staatsloterij.  In 2011 zijn er meer dan twintig spelesr multi-miljonair geworden en is er meer dan 513 mijoen euro aan prijzengeld uitgekeerd.

 Hoe kan ik de Staatsloterij winkans vergroten?

Aangezien de kans dat je de hoofdprijs wint zeer, zeer klein is, zijn er een aantal zaken  die je kunt overwegen om de kans om hoofdprijs te winnen mogelijk te vergroten. Een van de belangrijkste zetten is om je te organiseren als groep en meet doen met groepspelen bij de staatsloterij. Op basis van berekeningen en een loterij speel systeem kun je trachten om de winkans te vergroten of in het beste geval in een meer wiskundig onderlegd gokje wagen. Je kunt op basis van een uitgekiende berekening van alle afgelopen trekkingen en statistieken daarover een voorspelling opstellen voor de volgende trekking. Een voorbeeld is de site van Heusden die op basis van 121 trekkingen van de Nederlandse Staatsloterij een heuse voorspelling opstelt: Staatsloterij voorspelling.

 

Speel je vaak mee met een loterij? Speel jij met een systeem?

Voordelen van de staatsloterij?

De staatsloterij winkans is relatief gunstig door o.a. de volgende factoren die bijdrage aan de zekerheid en kwaliteit van de Nederlandse Staatsloterij:

–       Relatief goede winkansen – alleen verkochte lotnummers doen mee aan de trekking.

–       Het College van toezicht op de kansspelen ziet erop toe dat ten minste 60% van de inleg van de deelnemers naar de prijzenpot gaat.

–       de trekkingsmachine, waarmee de trekking wordt gedaan gecertificeerd door het Nederlands Meetinstituut (NMi). Ten slotte ziet een notaris toe op het eerlijke en goede verloop van elke trekking. De trekking van de winnende lotnummers geschiedt in het openbaar onder toezicht en verantwoordelijkheid van een notaris. De notaris constateert telkens bij proces-verbaal het verloop van de trekking. Het proces-verbaal bevat de winnende combinaties en de trekkingsprocedure. De mechanische, elektrische en elektronische processen voor bij deelneming, prijsbepaling en vaststelling van de winnaars worden onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring en periodieke controle door één of meer door de minister van Justitie aangewezen deskundigen of keuringsinstellingen. Bekendmaking van de winnende combinaties

–       Sinds 1726 is de Nederlandse Staatsloterij actief en is nu ondertoezicht van de minister van Financiën.

–       Alle prijswinnaars zijn anoniem. Alleen bij de Jackpot wordt bekend gemaakt in welke provincie deze is gevallen.

–       Alle prijzen van de Staatsloterij zijn vrij van kansspelbelasting

Voor meer informatie over de winkans Staatsloterij of het winnen van een andere loterij, ga naar onze hoofdpagina: Loterij Winnen!

Wat is de winkans van de Staatsloterij eigenlijk?
Nederlandse Staatsloterij
4 / 5 stars
About Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: