Expand

Lotto Winnen

Wil je de lotto winnen?

Als je de lotto winnen wilt, moet je een aantal veel voorkomende fouten niet maken. Vele lotto spelers spelen op een manier die hun winkansen in feite alleen verslechteren en dat terwijl de loterij winkansen zeer, zeer minimaal zijn. Dan is het beter om met binary options te handelen. Dit is ook zeer eenvoudige manier om met goede winkansen veel geld te verdienen.

Hier volgen 10 regels die je helpen om je lotto winkansen te verbeteren:

lotto winnen1. De lotto winnen doe je niet door alleen maar te spelen wanneer je er zin in hebt. Het is belangrijk om een vast schema op te stellen waarop je lotto speelt en dan alleen met geld speelt die je kunt veroorloven om te verliezen. Als je volledig op gevoel speelt  als een desperate poging om rijk te worden, kun je beter je geld in iets anders leggen. Je speelt de lotto omdat je het leuk vind en deze wil winnen met geld die je mag verliezen…. want waarschijnlijk verlies je gewoon dit geld en dat moet je kunnen accepteren. Je moet niet gevoelsmatig vast aan dit geld zitten.
2. Speel niet op populaire dagen waarbij opeens iedereen wilt meedoen. Het is beter om te spelen op de minst populaire dagen. Op populaire dagen worden er gewoon veel meer loten in omloop gebracht, die je kansen verminderen dat jij de prijs kunt winnen en je voorkomt o.a. ook dat de Jackpot moet worden gedeeld met andere mogelijke winnaars.
3. Speel niet met nummers die goed aanvoelen of je geluk brengen. Je kiest geen nummers op basis van geluk en gevoel, maar op basis van een beproefd lotto systeem. Wist je dat bepaalde nummer combinaties meer kans maken op het winnen van de lotto dan andere? De Engelse loterij commissie had een onderzoek laten instellen nadat het bleek dat nummer 38 geregeld voorkwam in de winnende nummer combinatie.
4. Speel geen lotto spelletje met 7 balletjes. Hoe minder balletjes in het spel zijn hoe beter de winkansen zullen zijn.
5. Speel een lotto spelletje met weining nummers, hoe minder lang de nummers zijn, hoe beter de winkansen worden. Te lange nummers moet je vermijden.
6. Vergeet niet mee te spelen. De winnaars spelen in elke trekking tot dat hun nummers verschijnen.
7. Worden de winnende lotto nummers digitaal getrokken door een computer? Het beste is om met een loterij mee te spelen die echte (pinpong) balletjes gebruikt.
8. Ben je een ongeduldige, inconsequente lotto speler? De lotto winnen door het verhogen van je winkansen doe je door een systematische speel taktiek en het gebruiken van een goed lotto system.
9. Heb je een kopie gemaakt van je lotto ticket? Zorg ervoor dat je een lootje goed invult en maak een kopie in het geval dat je deze verliest. Het komt geregeld voor dat een winnend lotje zoek raakt waardoor de prijs nooit wordt opgehaald! Dus, wees voorzichtig met je lotto ticket. De lotto winnen is niet mogelijk met een slordig ingevuld, te snel weggegooid lootje.
10. Denk je dat je alles al weet over de lotto en loterijen? Wil je de lotto winnen, dan is enige kennis over de werking van loterijen wel handig. Toch, je hoeft niet veel te leren en te weten. Je kunt in feite terugvallen op de ervaring van bekende wiskundige lotto spelers. Zij hebben namelijk lotto systems gebouwd die als doelstelling hebben om de winkansen te maximaliseren tijdens het spelen van een loterij.

Conclusie over de lotto winnen

lotto winnenHoewel de lotto winnen niet makkelijk is en hoogst onwaarschijnlijk, kun je door slim mee te doen en door het implementeren van een aantal regels de winstkansen een beetje meer naar je hand zetten. Vind je het leuk om de lotto te spelen en je speelt mee om te winnen, dan moet je de bovenstaande regels nog maar eens goed doornemen, anders kun je de lotto winnen aan iemand anders overlaten. Toch, om in de mineur maar even af te sluiten, als je met een loterij meespeelt, zal de organisator altijd winnen.  Hoewel je zoals bij de Staatsloterij geen belasting hoeft te betalen over de prijzengeld, kun je eigenlijk stellen dat de lotto als een monopolie in handen van de overheid een verkapte belasting representeert. Hoewel, moeten we opmerken dat de Staatsloterij minimaal 65 % van de opbrengst weer uitkeert in de vorm van prijzen. De rest gaat naar de staatskas. In ieder geval, spekken we de schatkist van de staat wanneer we staatsloten kopen.

Voor meer informatie:

Ook de moeite waard om eens te lezen:

 

 

 

About Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.