GELD VERDIENEN MET YOUTUBE

Geld verdienen met Youtube is voor iedereen mogelijk met een beetje creativiteit en een bepaalde passie. Het is in beginsel vrij eenvoudig. De vraag hoeveel geld je kunt verdienen met Youtube hangt natuurlijk af van hoeveel volgers je krijgt op jouw eigen Youtube kanaal. In dit artikel zullen we dit uitgebreid bespreken.

Wat heb ik nodig om geld te verdienen met Youtube?

Hoe geld verdienen met youtube1. Kennis van affiliate marketing is echt van belang en zal je helpen om daadwerkelijk goed geld te verdienen met jouw Youtube kanaal. Gelukkig zijn er affiliate organisaties, opleidingen en kant-en-klaar pakketten waar je alles leert over affiliate marketing. De beste opleiding waar je trouwens ook veel leert over het inzetten van Youtube video’s is de Clickbank University. Clickbank is een klassieke affiliate netwerk en is de referentie voor bijna alle afgeleide netwerken in Europa. Clickbank heeft haar eigen opleiding om affiliates tot super affiliates te ontwikkelen. Kijk wanneer een affiliate een product verkoopt via Clickbank dan verdient niet alleen de affiliate geld, maar ook Clickbank. Daarom dat Clickbank veel investeert in haar affilaties. Er zijn zeer veel Clickbank affiliates die puur met Youtube video’s veel geld verdienen. Voor meer informatie:

 

veel geld verdienen met youtube filmpjes2. Video editing software. Nou gelukkig zijn er ook kant en klaar oplossingen die je alles leren over video marketing op Youtube. Een prachtige oplossing die ik zelf ook heb gebruikt is de Video Traffic Acadamy. Deze video marketing cursus is een alles-in-één oplossing voor het bouwen van een eigen Youtube kanaal. Voor meer informatie: 

3. Een goede camera. Kwaliteit is belangrijk en je moet jouw video’s opnemen in full 1080 HD.  Je kunt natuurlijk ook je eigen fims bewerken in Movie maker & iMovie of de Adobe Premier software.

4. Vergeet ook niet te investeren in een goede microphone. Het geluid moet natuurlijk helder zijn en je moet goed te horen zijn op jouw video’s. Het zelfde geldt natuurlijk voor de belichting.

5. Verzin een mooie naam voor jouw Youtube kanaal die plakt. Geef ook duidelijke titels die relevant zijn. Dit is belangrijk, want als je dit goed doet en je hebt een reputatie opgebouwd, kunnen jouw Youtube video’s ook gaan ranken in de Google Search Engine. Je kunt dus zoek verkeer krijgen en met dat verkeer ook weer geld verdienen!

geld verdienen met youtube en facebook6. Combineer jouw Youtube kanaal met een Facebook pagina en zet een marketing promotie op om meer Facebook fans en zo weer verkeer te krijgen vanuit Facebook naar jouw video’s! Zeker met Facebook kun je ook weer geld verdienen met Youtube! Hier is een uitstekende cursus over hoe je extra geld kunt verdienen met Facebook:

7. Facebook is natuurlijk niet het enige platform. Twitter en andere social media platforms kun je inzetten om meer geld te verdienen met jouw Youtube filmpjes. Maar, let op! Voor dat je te veel droomt over het  verdienen van geld met Youtube, moet je eerst ervaring en kennis opbouwen. Snel geld verdienen met Youtube is niet mogelijk zonder inzet en discipline. Natuurlijk, je kunt altijd geluk hebben met je eerste video ( ;

geld maken met youtube8. Wees creatief, wees origineel en maak video’s waar jij echt passie voor hebt, want dan houd je het ook vol om echt een goede Youtube channel op te bouwen. Ben je echt een Nerd als het gaat om de Games of Thrones? Waarom maak je geen analyses of recensies over deze serie en verdien je geld met het verkopen van boeken en DVD’s. Ja, je kunt met alles geld verdienen als je maar creatief bent en een goede kennis krijgt over affiliate marketing. Dit is echt een van de sleutels! Daarom volg een cursus op de ClickBank University en investeer in de Video Traffic Acadamy en leer daar precies over hoe jij geld kunt verdienen met Youtube!

Natuurlijk, je hoeft niet altijd een kanaal met trouwe volgers en kijkers hebben om geld te verdienen met Youtube. Geld verdienen met Youtube gaat ook door middel van een Youtube video die zich viraal verspreid. Je kunt heel veel geld verdienen als jouw video viraal gaat. Dit is natuurlijk niet eenvoudig te bepalen en een beetje een gok. Maar als jij goede ideeën hebt voor virale video’s dan moet je gewoon van start gaan. Toch, je moet twee dingen goed realiseren met het verdienen  van geld met Youtube.

  • beste manier om geld te verdienen met youtube video'sHet maandelijks inkomen kan goed fluctueren.
  • Realistisch gezien, moet je rekenen met zo’n 1,5 euro per 1000 views. Dit geld wordt meestal verdiend door het plaatsen van Google Adsense advertenties in jouw videos.
  • Extra inkomen kun je wel weer verdienen met affiliate programma’s of sponsors of je eigen producten. Dit kan je trouwens veel meer geld opleveren dan de views. Concreet voorbeeld: je kunt jouw kanaal volledig inrichten voor het maken van recensies over bepaalde gezondheidsproducten en een affiliate overeenkomst sluiten met een webshop waar jouw volgers de betreffende producten kunnen kopen. Voor elke order krijg jij een % commissie. Voor meer informatie: geld op het internet verdienen.
  • Je moet wel actief blijven op jouw Youtube kanaal en elke week iets publiceren om meer gewicht te krijgen, meer volgers aan te trekken en te behouden.

Voor meer informatie:

Hier leer je precies wat je moet doen om echt geld te kunnen verdienen met Youtube en het bouwen van je eigen Youtube kanaal!
Youtube Video Marketing
Date Published: 04/28/2015
Youtube Video Marketing Oplossingen en Tips
5 / 5 stars