GELD VERDIENEN OP HET INTERNET

Geld verdienen op het internet kun je doen op de volgende beproefde manieren:

1. Geld verdienen op het internet als een affiliate marketeer!

Geld verdienen op het internet kun je het makkelijkste doen als een internet marketeer of affiliate marketeer. Een affiliate is een online verkoper van producten en verdient alleen geld, een commissie, wanneer de klant iets koopt. Het verkoop proces kan geheel automatisch verlopen en de affiliate hoeft in feite niks te doen wanneer deze goede websites heeft waar de producten worden aangeboden. Geld verdienen op het internet als een affiliate verloopt via websites, blogs en sociale media waar jij producten onder de aandact brengt van mogelijke klanten. Dit kan een ook webshop zijn, maar vaak is het juist zo dat jij juist als een affiliate van een webshop te werk gaat en klanten stuurt naar deze shop en daarvoor een vergoeding verkrijgt. Kijk, je bent als affiliate niet zelf de eigenaar van de producten en draagt ook geen uiteindelijke verantwoordelijkheid, je beveelt de producten alleen maar aan en refereert de klanten vervolgens naar de webshop of de site van de product eigenaar. Wanneer alles goed is opgezet verdien je automatisch geld online in de vorm van een verkoopprovisie zonder zelf iets maar iets te doen!

geld verdienen op het internetGeld verdienen op het internet als affiliate is makkelijk aangezien je geen producten zelf hoeft te maken, je moet er alleen voor zorgen dat jouw klanten het product dat jij aanbeveelt kopen. Maar, snel veel geld verdienen op het internet is ook geen makkelijke klus. Er zijn vele websites en verkopers die beweren dat het makkelijk is om veel geld te verdienen op het internet. Dit is zelden of nooit het geval en vaak bedrog. Helaas, je zult zelf veel moeten werken en leren. Het gereedschap van een affiliate is een website of blog. Je moet bepalen welke producten jij wilt verkopen. In welke niche je wilt werken. Een zeer lucratieve niche is het aanbevelen van financiële diensten en handelsrekeningen zoals die van Optie24. Maar goed, je zult moeten leren hoe je een blog en een website opzet, sociale media kanalen opzet en moet onderhouden. Het is een dagelijkse leerervaring en het beste is om van andere ervaren affiliates te leren. Er zijn affiliate business communities opgezet geworden met eigen omgeving vol met trainingen en tips. Geld verdienen op het internet kun je het beste doen met anderen die veel ervaring hebben en je de gereedschappen geven. Een lidmaatschap afsluiten bij goede online affiliate business community is hierbij een zeer belangrijke investering die je zal leiden naar veel geld en niet een paar tientjes per maand. De beste online affiliate business communities zijn (helaas) door Amerikanen opgezet geworden:

  1. Affilorama
  2. Clickbank University
  3. Wealthy Affiliate

2. Geld verdienen op het internet met Youtube video’s?

geld verdienen internet met facebookHet bouwen van websites is niet echt meer nodig in een tijdperk waar de meeste mensen liever een video bekijken. Je kunt affiliate links ook integreren in een video die je maakt en publiceert in Youtube. Veel mensen zoeken ook in Youtube naar relevante video’s en Google rankt ook Youtube video’s in de zoek resultaten. Wanneer je liever alleen video’s maakt om producten aan te bevelen dan sites bouwt, dan kun je overwegen om alleen met Youtube geld te verdienen. Er zijn vele diensten beschikbaar die je helpen met het ontwikkelen en lanceren van goed converterende video’s:

Natuurlijk, je kunt deze manier ook combineren met jouw eigen sites. Je kunt de video’s ook weer op jouw site zetten en dan het verkeer van Youtube naar jouw site sturen.

3. Geld verdienen op het internet met sociale media zoals Facebook en Twitter?

Ben je actief op Facebook en wil je meer leren over sociale media? Er zijn veel bedrijven die mensen betalen voor het uitvoeren van allerlei social media karweitjes. Met weinig moeite en pijn kun je op deze manier toch wat geld verdienen op het internet:

Wil je geld verdienen op Facebook als een affiliate? Dan kun je ook eens kijken naar deze cursus over Facebook Influence:

4. Geld verdienen op het internet door het openen van een webshop?

Als je producten hebt kun je deze verkopen online met behulp van je eigen webshop. Helaas, bijna iedereen heeft nu wel een webshop voor wat dan ook. Er is een enorme concurrentie, daarnaast komt er veel werk en verantwoordelijkheid bij kijken. Nog veel crucialer, je hebt bezoekers en kopers nodig. Je zult een affiliate programma moeten opzetten om affiliate marketeers aan te trekken die jouw webshop aanbevelen en bezoekers sturen. Het makkelijkste is om je dan aan te sluiten bij een affiliate netwerk zoals Daisycon. Niettemin, dit kost ook weer geld en het maken van reklame voor je website kost ook weer geld. Vandaar, als je geen producten hebt, kun je beter beginnen om geld te verdienen op het internet als een affiliate. Dit vergt weinig geld en investering, alleen tijd en geduld om te leren hoe je het beste geld kunt verdienenen op het internet. Kijk, websites is een zaak, maar je kunt het ook doen door sociale media…. er zijn veel wegen die je kunt bewandelen als affiliate. Deze wegen worden gesproken op een online affiliate business community en education center zoals Affilorama.

5. Geld verdienen op het internet door gebruik te maken van Private Label Rights?

Wanneer je echt wil beginnen met je eigen product is het makkelijkste om te starten met een PLR-product. Een kant en klaar product met privat label rights. PLR business in a box concept.

6. Geld verdienen op het internet met surveys & enquetes e.d.

De meeste formules leiden naar niks, een paar tientjes. Niet echt aanbevolen en weinig ontwikkeling, maar het is wel makkelijk en je hoeft bijna niks te doen en is zeer goedkoop om mee te starten. Er zijn een aantal software systemen zoals Surveys for Cash waar je echt best aardig geld mee kunt verdienen online met het invullen van surveys. Voor meer informatie: Surveys for Cash.

7. Geld verdienen op het internet door het handelen in derivaten

Als je al wat spaargeld hebt en je kunt het je permiteren om het te verliezen zou je deze ook kunnen gebruiken om mee te speculeren in aandelen, opties en andere instrumenten zoals binaire opties met behulp van Optie24. Voor meer informatie: handelen in opties. Andere willen geld verdienen met bitcoins.

8. Geld verdienen op het internet door het goedkoop kopen van goud

geld verdienen met goudJe kunt tegenwoordig gemakkelijk online goedkoop goud kopen. Je kunt vervolgens weer verkopen wanneer de prijs enorm om hoog schiet. Op dit moment is de prijs zeer laag. Dit komt doordat de goudmarkt en de goudprijs wordt gemanipuleerd. Dit zal een keer stoppen en dan zal de prijs omhoog schieten. Op lange termijn kun je veel geld verdienen door goedkoop goud te kopen. Voor meer informatie: waar kan ik goedkoop goud kopen?

Gelerateerde artikel:

Voor meer informatie over loterijen?