GOEDKOOP GOUD KOPEN

Waar kan ik online goedkoop goud kopen?

Als je online goudkoop goud kopen wilt, moet je gebruik maken van innovatieve nieuwe bullion dealers die zich hebben laten inspireren door de nieuwe crypto-currency technologiëen en andere online betalingsoplossingen zoals Skrill, Payeer en Paypal. De wereld van financiële dienstverlening is flink aan het veranderen en een aantal slimme bullion dealers hebben hierop ingespeeld. Een gedeelte van je speelwinsten en je spaargeld moet je veilig, maar ook goedkoop wegzettten in goud.  Het beleggen in goud is een verstandige zet. Ik zal hier een aantal concrete voorbeelden bespreken waar je goedkoop goud kunt kopen:

1. Vaultoro – goedkoop goud kopen met behulp van bitcoins?

goedkoop goudkopen met vaultoroVaultoro de eerste real-time online handelsplatform voor het goedkoop handelen in goud met bitcoins. Het kopen van goud met Bitcoins verloopt onmiddelijk en ook nog eens goedkoop. De transactiekosten zijn zeer laag, maximaal 0,5 %! Bovendien kun je met kleine bedragen en hoeveelheden goud kopen en verkopen. Met bitcoins kun je goedkoop goud kopen. Het nadeel is alleen dat je eerst bitcoins moet kopen voordat je bij Vaultoro met je bitcoins goekoop goud kunt kopen. Het gaat wel makkelijk. Je maakt gewoon een account aan bij Vaultoro en genereert daar een Bitcoin adres. Dit adres vul je vervolgens in bij een Nederlandse bitcoin exchange zoals Bitvavo waar je met IDEAL meteen Euro’s kunt omzetten en opsturen naar jouw Vaultoro bitcoinadres. Binnen 10 minuten staan jouw bitcoins op jouw Vaultoro account en kun je vervolgens goedkoop goud kopen. Het is zeer eenvoudig om te doen. Voor meer informatie: Vaultoro Review.

2. Gold Republic – goedkope Nederlandse online bullion dealer

goedkoop goud kopen met GoldRepublicWil je niks met bitcoins en innovatieve bedrijven te maken hebben? Ben je op zoek naar een meer traditionele speler in Nederland waar je online goedkoop goud kunt kopen? Dan is Gold Republic de beste keuze. Voor meer informatie: Gold Republic Review.

3. Holland Gold – Goedkoop fysiek goud kopen en thuis laten bezorgen!

goedkoop online fysiek goud kopenWil fysiek goud kopen, maar deze niet in een kluis in het buitenland laten opslaan? Wil je liever jouw goud netjes thuis in de kluis hebben? Dan kun je het beste en ook goedkoopste goud kopen bij Holland Gold. Voor meer informatie: Holland Gold Review. Een andere uitstekende Nederlandse dienstverlener is de ZilverGoudWinkel. Hier kun je ook met bitcoins betalen. Voor meer informatie: ZilverGoudWinkel Review!

4. GoldMoney – super gemakkelijk en goedkoop online goud kopen!

goldmoney goedkoop goud kopenGoldMoney is opgericht geworden door een aantal internationale bullion dealers en handelaren met als doel om een nieuw betalingsplatform te lanceren voor globale transacties in echt fysiek kluis-goud met opslag mogelijkheden over vele verschillende kluis locaties in de wereld. De GoldMoney gebruikers kunnen onderling gratis goud transacties verrichten. Bijvoorbeeld, een schilder kan zich in een X aantal gram laten uitbetalen door het sturen van een rekening naar zijn klant. De klant krijgt de rekening in zijn GoldMoney handelsrekening en kan de schilder betalen in goud zonder dat hier kosten aan zijn verbonden. Je kunt jezelf hier op een goudstandaard zetten en alle belatingen in termen van goud laten verrichten. Hier kun je ook super goedkoop goud kopen aangezien GoldMoney het toelaat om goud te kopen die alleen maar 1 % afwijkt van de actuele goudprijs! Ten slotte, kun je ook een debit card koppelen aan jouw rekening bij GoldMoney. Dit maakt GoldMoney een complete betalingsoplossing om goudkoop goud te kopen en ook betalingen mee te verrekenen.

 

5. Goedkoop goud kopen via opties?

goedkoop goud kopen met optiesDeze vier bedrijven geven je 4 verschillende manieren hoe je goedkoop goud kopen kunt. Trouwens, wil je alleen maar goedkoop goud kopen om er mee te speculeren op de prijs? Dan zou je in feite ook het handelen in opties kunnen overwegen. Het handelen in opties en binaire opties, is een betere en goedkopere methode om met de goud te speculeren dan deze fysiek aan te schaffen en vervolgens weer te verkopen. Optie24 biedt je de mogelijkheid om goedkoop goud te kopen met behulp van binaire opties. Een alternatief is de klassieke binaire optiemakelaar 24Option.

Ik hoop dat je het artikel nuttig hebt gevonden.

Gerelateerde artikels: