Expand

GOUDBAAR KOPEN

Waarom zou ik een goudbaar kopen?

Een goudbaar is de beste manier om goedkoop goud te kopen aangezien een goudbaar van meer dan 100 gram maar weinig premies bevat en dicht bij de spotprijs zit. Je krijgt meer gewicht in goud voor je geld wanneer je goudbaren koopt

goudbaar kopenDaarnaast, een goudbaar representeert het ultieme geld, een intrinsieke waarde die fiat geld niet heeft. Een goudbaar kan niet uit het niets worden bijgeprint. Tegenwoordig zijn centraal banken bezig met allerlei geldverruimingsprogramma’s die uiteindelijk de waarde uithollen. Er is een zogenaamde currency war gaande die niet goed is voor de koopkracht van ons geld in de nabije toekomst. Vele analysten spreken over een aanstaande financiële ramp. Een goudbaar is de beste verzekering tegen deze wantoestanden en een mogelijke nieuwe crisis.

Hoe kan ik het beste een goudbaar kopen?

Goudbaren worden gezien als een geo-politiek en financieel schaakstuk van centrale banken. Het is in het verleden voorgekomen dat de centrale bank alle goudbaren opeist van haar burgers voor een bepaalde (slechte) vergoeding. Om dit mogelijk scenario te vermijden, kun je beter kluis-goud kopen en laten opslaan buiten de grenzen van de Europese Unie. Natuurlijk, is het ook verstandig om goudbaren thuis op te slaan en te verstoppen. Je kunt goudbaren anoniem kopen bij Holland Gold en verzekerd thuis laten bezorgen.

Waar kan ik het beste een goudbaar kopen?

Wanneer je goedkoep goud wilt kopen en gratis verzekerd wilt laten opslaan in het buitenland, moet je goud kopen bij Bitgold. Daarnaast zou ik mijn fysieke baartjes voor thuis laten bestellen bij Holland Gold. GoldRepublic is ook en uistekende keuze om een goudbaar te kopen.

Wat voor een goudbaar kan ik het beste kopen?

Een goudbaar van een vooraanstaande LMBA gecertificeerde raffinaderij met een good delivery status. Dit zijn o.a. Hereaus, Umicore en Valcambi. De goudbaren over 100 gram van deze raffinaderijen hebben zeer goede premies en kunnen altijd gemakkelijk weer worden verkocht. Wanneer je kluis goud koopt en laat opslaan in een kluis, moet je er opletten dat ze alleen LMBA goudbaren gebruiken en dat deze onafhankelijk worden gecontroleerd door een audit bedrijf. BitGold is een uitstekende keuze en werkt met Brinks en wordt onafhankelijk gecontroleerd door PWC.

Voor meer informatie:

About Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: