Expand

BIGOPTION REVIEW

Bigoption is een bekende aanbieder van binaire opties die veel bekendheid heeft gekregen door het includeren van de Pro Follow functie in de handelsomgeving. Pro Follow maakt het mogelijk dat je alle goede handelaren kunt volgen en de trades direct kunt overnemen.

bigoption reviewDit is voor onervaren handelaren een fantastische mogelijkheid om snel veel te verdienen en te leren. Het maakt het mogelijk om live te zien hoe de beste handelaren werken. Op deze manier kun je bij BigOption van de beste leren en ook met de beste veel geld verdienen! Ervaren handelaren kunnen de Pro Follow functie gebruiken om hun eigen binaire optie strategie verder uit te werken. In die zin heeft BigOption flink afgekeken bij AnyOption. AnyOption was de eerste makelaar die een gelijkwaardige social trading feature heeft verwerkt in haar handelsomgeving.

Hoe werkt de Pro Follow optie bij BigOption?

 Je hebt de mogelijkheid om de beste handelaren te selecteren op basis van de verschillende activa categorieën beschikbaar op de handelsomgeving. De handelaren kun je herkennen op basis van de eerste letters van hun naam en de vlag van hun land.
Je kunt de volgende stappen zetten om een handelaar te volgen
  • Zoek en vind de beste handelaren naar de activa van jouw voorkeur. Speculeer je het liefts met goud, dan zoek naar de beste goud trader.
  • Kies de periode dat je deze handelaar wilt volgen en de hoogte van de inzet.
  • Klik op “Follow” en je bent klaar!
  • Open hier een BigOption rekening!

Het aanbieden van zo’n handige feature als Pro Follow behoort tot een van mijn binaire opties tips overzicht en vergemakkelijkt het leerproces van een beginnende handelaar en het bevordert  de formulering van een handelsstrategie van een meer ervaren handelaren.

Andere belangrijke punten om te noemen bij BigOption:

bigoption ervaringenDeze makelaar is ook zeer laagdrempelig en maakt het makkelijk voor haar handelaren om te beginnen met handelen. Toch, wil het het meeste uit deze dienst krijgen dan moet je met een storting van 7500 USD aankomen op je handelsrekening. Op deze manier kun je een goud handelsrekening openen waarbij je o.a. toegang krijgt tot waarschuwingsdienst voor handelssignalen, een auto-trading bot en een wekelijkse training sessie met een ervaren handelaar. Voor meer informatie: BigOption Rekening Openen.

Een beter alternatief voor Nederlanders:

bigoption versus anyoptionDit maakt BigOption eigenlijk niet geschikt voor de twijfelende, beginnende handelaar. Bovendien heeft BigOption geen Nederlandse ondersteuning en heeft BigOption ook geen vergunning van AFM. Dit betekent dat BigOption niet de Nederlandse markt en Nederlandse beleggers in binaire opties prioriteert. Het handelen in binaire opties kun je als beginnende Nederlander het beste doen bij Optie24 of AnyOption.

Niettemin, het staat iedereen vrij om BigOption zelf te bekijken. BigOption heeft een no risk account waarbij je 20 traders kunt uitvoeren zonder risico’s. Verlies je, dan krijg je gewoon al je geld weer teruggestort. Dit biedt een mooie gelegenheid om BigOption zonder risico eens goed te testen. Voor meer informatie: BigOption No Risk Account.

Voor meer informatie:

About Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: