Expand

IQ OPTION

IQ OPTION REVIEW – Is het alleen geschikt voor Russen?

iq option reviewIQ Option is een nieuwe aanbieder van binaire opties en heeft zich in het begin vooral gericht op Russische beleggers. De reden waarom we deze binaire optie makelaar kort even bespreken heeft te maken met een aantal kenmerken van deze handelsomgeving.

  • In de eerste plaats heeft IQ Option haar eigen handelsomgeving ontwikkeld waardoor het mogelijk is om hogere rendementen te geven aan haar beleggers dan haar concurrenten dit kunnen. De rendementen kunnen oplopen tot over 90 %.
  • IQ Option maakt het voor iedereen mogelijk om voorzichtig te beginnen met het handelen in biniare opties. Om actief te handelen op de handelsomgeving hoef je niet meer te storten dan 10 Euro! Dit is super laag. Bij de meeste brokers moet je minimaal 200 euro storten op de handelsrekening om te kunnen handelen in binaire opties.
  • Wat ook bijzonder is voor de beginnende belegger is dat je al kunt handelen voor een bedrag van 1 Euro! Geen enkele binaire optie makelaar kan concurreren met zo’n laag bedrag. Dit maakt de handelsomgeving van IQ Option voor beginnende beleggers zeer geschikt aangezien met kleine bedragen ervaring kan worden opgebouwd zonder grote verliezen te leiden! In die zin is IQOption alleen te vergelijken met Optie24. Hieronder kun je zien demonstratie zien hoe de handelsomgeving wordt ingezet om van 400 USD snel 1600 USD te maken:

iq option reviews

  • Als je al een ervaren handelaar bent, dan zal het unieke ontwerp van de IQ Option’s handelsomgeving je wel zijn opgevallen. Het verschilt behoorlijk met die van de concurrenten zoals AnyOption of Optie24. Het is namelijk zo dat een belegger met zeer overzichtelijke en handige tabbladen zeer makkelijk een binaire optie kan kiezen. Een belegger kan eenvoudig uiterst rechts in het scherm een call of put optie kiezen waarbij je ook zelf een bedrag kunt invullen waarmee je wilt inzetten. Je bent niet gedwongen om te handelen in vaste bedragen. De grafieken zijn van uitmuntende kwaliteit en zeer accurraat. De handelsomgeving is gebouwd op basis van een krachtige charttool waardoor het uitvoeren van je binaire opties strategie een nieuwe dimensie krijgt. In die zin, zou je IQ Option kunnen gebruiken als een compliment voor je andere handelsomgevingen die niet zo’n prachtige grafieken kunnen genereren. Hieronder in de demonstratie zie je hoe de Japanse Candlestick grafieken er uit zien:

iq option recensie

  • Bovendien kun je meerdere binaire opties kopen binnen 1 scherm waardoor het zeer makkelijk wordt om de Fence strategie uit te voeren. Deze binaire opties strategie is een  zeer effectieve strategie voor een ervaren handelaar om een mogelijk verlies af te dekken door het starten van een nieuwe binaire opties contract voor de zelfde asset. Door het uitvoeren van een binary options fence strategy kun je een mogelijk verlies toch nog ombuigen in een winst. Dus, wil je gebruik maken van een fence strategie dan is de handelsomgeving van IQ Option uitstekend uitgerust om dit voor je verwezenlijken.
  • Je kunt ook deze strategie eerst testen binnen een gratis proefaccount die IQOption heeft ontwikkeld met 1000 euro virtueel geld. Hierdoor raak je als belegger ook vertrouwd met de unieke handelsomgeving van IQ Option.

Wat is het nadeel met de dienst van IQ Option?

anyoption versus iqoptionHet nadeel is dat IQOption geen Nederlandse ondersteuning heeft en ook niet gericht is op Nederlanders waardoor deze makelaar ook geen AFM vergunning heeft. Als dit belangrijk voor je is, kun je beter voor Optie24 kiezen. Je zou kunnen overwegen om jouw Optie24 handelsrekening te complimenteren met die van IQ Option. Een ander alternatief en mogelijk compliment is de handelsomgeving van AnyOption. AnyOption is de klassieke marktleider met veel meer activa en live trading integatie in haar handelsomgeving. IQ Option is een beginnende makelaar en dit is een mogelijk risico voor een belegger. Niettemin, IQ Option is volledig gereguleerd en heeft al verschillende prijzen gewonnen. Het is een jonge, maar veel belovende speler. Je kunt er altijd eens een gratis proef of demo account openen.

IQ option review

Open een gratis demo account bij IQ Option!

iq option ervaringen

 

Over IQ Option

IQ Option is gebaseerd in Cyprus en in handen van een holding maatschappij, genaamd InvestLab Trading Ltd. Het bedrijf wordt beheerd door Infofield Premier Limited, gespecialiseerd in het beheer van binary trading services. Het bedrijf is recentelijk sponsor geworden van een Formule racing team: AGI Racing. Dit verklaart ook de reklame:

KLIK HIER OM IQ OPTION TE BEZOEKEN
iq option review
IQ Option Review - Is deze makelaar alleen geschikt voor Russische beleggers?
IQ Option binary trading platform
Date Published: 11/02/2015
IQ Option
4 / 5 stars

About Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: