Expand

Vriendenloterij Winkans?

Vriendenloterij Winkans – hoeveel kans maak ik eigenlijk om te winnen? 

Natuurlijk, uiteindelijk willen we winnen en dan is het goed om de Vriendenloterij winkans in te schatten. Als je een lotje koopt, wat zijn de kansen dan op een prijs?

Wat zeggen de Vriendenloterij winkans statistieken?

winkans vriendenloterijHet mooie is dat je in feite 3 kansen hebt per trekking. 1 keer in de trekking zelf, 1 keer in de Bingo en 1 keer doordat een van je vrienden wint en de prijs met jouw deelt. Vervolgens kun je dit correleren met het feit dat over 2011 elke maand gemiddeld 790.000 loten meedoen bij de maandelijks trekking, waarbij er gemiddeld 111.270 prijzen per maand worden verdeeld. Dit betekent dat je minstens een kans van 1 op 7 hebt die je kunt maximaliseren door met  meer vrienden mee te spelen. De winkans is dus aardig goed, maar de relatieve maandelijkse hoofdprijs van 100.000 euro is wel laag.  Dit terwijl het lot in feite niet zo goedkoop is: 10 euro.  Dus, als je niet gaat voor het winnen van de hoofprijs en met elke prijs blij bent, heb je best een leuke kans dat jij of een van je vrienden iets binnenhalen. Vervolgens, kun je je troosten, als je verliest, dat je geld voor de helft aan een goed doel wordt gegeven.

Wat is de Vriendenloterij winkans om rijk te worden?

Als je miljonair wilt worden met de Vriendenloterij, ben je aan het verkeerde adres. Bovendien, als je op een systematische manier je winkansen wilt vergroten met het winnen van de Vriendenloterij, zit je verkeerd. Je lot nummer is per definitie vast. Je lot nummer is gebaseerd op je mobiele nummer. Je hebt geen mogelijkheid om lot nummers uit te kiezen op basis van een bepaalde kansberekenings-strategie of een lotto systeem. In dat geval, moet je meedoen met andere loterijen zoals de Euro Jackpot. Voor meer informatie: Loterij Winnen Advies.