Expand

Vriendenloterij

Hoe werkt de Vriendenloterij?

De vriendenloterij is een mooie goede doel loterij waarbij je zelf kunt bepalen aan welk goed doel jouw geld wordt besteed. Van het lotje dat je koopt bij de Vriendenloterij gaat uiteindelijk de helft naar het specifieke doel je hebt uitgekozen. Je mobielnummer is je lotnummer. Normaal is het zo dat je automatisch meespeelt in de 14 jaarlijkse trekkingen van de Vriendenloterij. Een lot kost 10 euro en wordt per maand automatisch afgeschreven.

Wat zijn de prijzen die je kunt winnen?

vriendenloterijDe uitslagen worden op de derde van elke maand bekend gemaakt. De super hoofdprijs is een geldprijs van 1 miljoen euro. Elke maand kun je een cheque van 100.000 euro winnen. Naast de geld cheques die je kunt winnen, kun je ook een reis cheques en andere uitjes winnen voor jouw en je vrienden.  Voor meer informatie over de prijzen die je kunt winnen: prijzenpakket 

Wat is de winkans eigenlijk?

Hoeveel kans maak ik eigenlijk om te winnen…Lees hier meer over: Winkans Vriendenloterij.

Video over de Vriendenloterij en haar goede doelen:

Achtergrondinformatie over de Vriendenloterij:

vriendenloterij winnenDe Vriendenloterij is een nieuwe naam die is aangenomen voor de voorheen bekende Sponsor Bingo Loterij. De Sponsor  Bingo Loterij is in 1989 opgericht geworden door de stichting Humanitas. De werkwijze is dezelfde gebleven ondanks de naam verandering in 2011. Waar o.a. de bankgiroloterij het geld vooral besteed aan het behoud van ons cultureel erfgoed, besteed de Vriendenloterij het geld aan goede doelen en vele stichtingen die zich inzetten voor het welzijn van de mens. Wanneer je geen goed doel uitkiest bij het kopen van je lot, dan zal het geld automatisch worden verdeeld over 44 aangesloten goede doelen zoals het diabetes fonds, het astma fonds, Jante Beton, Johan Cruyff Foundation enz.

De Vrienden loterij maakt veel reklame met prominente Nederlanders die goede doelen ondersteunen. Hoewel het imago van de Vriendenloterij flink is verbeterd, zijn er nog zeker wel klachten over de prijzenuitdeling. Heb jij klachten over de Vriendenloterij of wil je deze gemakkelijk opzeggen? Lees dan hier verder: Vriendenloterij opzeggen. Wil je meer informatie over loterijen en hoe je je winkans kunt vergroten? Ga dan naar onze hoofdpagina: Loterij Winnen.

Wat is de Vriendenloterij en wat ik daar winnen?
Brand: VriendenLoterij
3 based on 5 reviews
10.00 Euro New