Expand

Change Lottery Rules


If you can’t win the lottery then change it’s rules!

change lottery rulesIf You Can’t Win The Lottery, Then Change its Rules is geschreven door Stefan Vandevelde. Het is een e-book dat het winnen van een loterij meer een zaak maakt van wiskundige zekerheid dan dom geluk. Het boek bespreekt een beproefde methode voor het kiezen van winnende nummers gebaseerd op een wiskundige formule. De formule is makkelijk om te begrijpen en toe te passen. Je hoeft dus geen wiskundige te zijn om zijn strategie toe te passen. Hij heeft zijn kennis ook verwerkt in een nieuw lotto systeem dat hij recent heeft gelanceerd: Winslips.

If You Can’t Win The Lottery, Then Change its Rules bevat waardevolle informatie dat je meer controle geeft over elke loterij waardoor je de winstkansen enorm mee kunt vergroten.

Het bijzonder en wezenlijke van deze wetenschappelijke methode is dat je lotto kaartjes de eerste phases van een loterij trekking zullen overleven. Dit is wezenlijk aangezien het wetenschappelijk is aangetoond dat gedurende de eerste phases van een trekking de 98 % van alle loten verliezen.

if you can't win the lottery then change its rulesWanneer je door wiskundige formules kunt uitvissen hoe je de eerste phases van een trekking kunt overleven, maak je enorm meer kans om daadwerkelijk de lotterij te winnen. Dit kan worden berekend, en dit is precies wat Stefan heeft gedaan en beschreven in zijn e-book en heeft toegepast in zijn online lotto systeem: Winslips.

Op basis van deze handleiding en systeem ben je op weg om een lotterij te winnen op basis van wetenschap en wiskundige waarschijnlijkheidsberekeningen, niet meer op basis van dom geluk.

Voor meer informatie: Lotterij Winnen

Review - If you can't win the lottery then change its rules.
Available in: Ebook
About Remi Valentijn

Comments on this entry are closed.

Next post: